Kunst uit het hart.
Van mij, voor jou.

Wanneer ik schilder kan ik alles om me heen vergeten. Ik kom dan in de zogeheten (en felbegeerde?) flow, wat maakt dat ik ondanks dat het hard werken is, altijd oplaadt van bezig zijn met een schilderij! Er zijn weinig kleren waar geen verfvlek in zit, daarom heb ik tegenwoordig een mooie blauwe overall in mijn atelier liggen. 

De jaren na mijn afstuderen aan de kunstacademie heb ik weinig geschilderd. Sinds anderhalf jaar besteedt ik hier weer meer tijd en aandacht aan, en dat levert me veel innerlijke ruimte op. Blijkbaar heb ik dit nodig om mezelf te uiten, ook al weet ik nog niet precies wat er dan verteld wil worden. 

studies aan muur
Quote Pina Bausch
Dance!
Zin M. Lucas Rijneveld
Actiefoto

In mijn schilderproces breng ik vaak meerdere lagen verf aan. Ik probeer het werk te laten ontstaan en laat me graag verrassen door een vorm of kleurencombinatie. Ik werk met acrylverf omdat dit snel droogt, zo houd ik de snelheid erin.

De laatste tijd schilder ik veel dieren. Ook figuratief werk met dansers en abstract werk komen uit mijn handen. Ik werk aan een nieuwe serie waarin ik een vooraf gemaakte collage als uitgangspunt neem. Zo zoek ik in mijn schilderijen steeds de balans tussen vrijheid en controle – precies zoals ik ook graag mijn leven leef.
Mocht een van de werken die je hieronder ziet je aanspreken, neem gerust contact op!

contact