Ik teken

wat jij koestert.

Of gewoon mooi vindt.

kunst
remindmap
pentekeningen

Iets waar ik mezelf in kan verliezen is schilderen. Ik ervaar dan die zeldzame momenten dat ik helemaal oké ben met alles en iedereen en vooral met mezelf.

Ik schilder zowel abstract en figuratief en kan in combinatie met mijn intuïtie goed aansluiten bij wat je graag zou willen.

Zo heb ik bijvoorbeeld een droom van iemand mogen schilderen, een abstract werk gemaakt wat de eigenschappen van een getrouwd stel verbeelde, een huwelijksreis op canvas vastgelegd en maakte ik een sprookjes doek voor een babykamer.
Wat ik maar zeggen wil: er is veel mogelijk!

Loading...

Wanneer je kompas goed staat volgt de route vanzelf. Voor mij werkt dat adagium behoorlijk goed.

Samen met jou neem ik graag de tijd om te praten over wat je (niet) leuk vindt, waar je goed in bent en wat je nodig hebt om te floreren. Tijdens ons gesprek teken ik live mee, zodat je naar huis gaat met een Remindmap. Een plaat die jou herinnert aan wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. De insteek kies je zelf: werk, privé of allebei, allemaal goed! 

Hoe het werkt: we plannen een gesprek via Zoom of live (in Utrecht). Jij vertelt, ik stel vragen, luister en teken mee. Na 50 minuten laat ik je jouw Remindmap zien. Met jouw feedback doe ik nog aanpassingen en ronden we het gesprek af. Jij krijgt je plaat digitaal zodat je hem kunt afdrukken en inzetten zoals je wilt. Ook leuk voor op social media of voor op je website bijvoorbeeld. De prijs is €120,- inclusief 21% btw.

TIP: Een sessie kado doen kan ook!

Wanneer je kompas goed staat volgt de route vanzelf. Voor mij werkt dat adagium behoorlijk goed.

Samen met jou neem ik graag de tijd om te praten over wat je (niet)leuk vindt, waar je goed in bent en wat je nodig hebt om te floreren. Tijdens ons gesprek teken ik live mee, zodat je naar huis gaat met een ReMindmap. Een plaat die jou herinnert aan wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. De insteek kies je zelf: werk, privé of allebei, allemaal goed! 

Dus dit krijg jij: 60 minuten onverdeelde aandacht| Jouw digitale ReMindmap mee naar huis + een timelapse van het proces | Drinks are on me
De investering? €115. –  (incl 21%BTW)

TIP: Een sessie kado doen kan ook!

Ik teken wat jij koestert.
Je huis, je hond, je kat, die ene knuffel waar je niet zonder kon, de broche van je oma die bij de erfenis zat maar die je nooit draagt en toch graag vaak wilt zien.

Hoe tof is het wanneer daar een kunstwerk van is? Ik geniet ervan om objecten te tekenen waarachter een persoonlijk verhaal schuilgaat. Dit doe ik met zwarte fineliner. Het formaat kan van heel klein tot groter.

Ook leuk: een pentekening kado geven.

Loading...