Loading...

‘Samenwerken met Hanna vormt voor ons een blijvend plezier.

Bijzonder creatief denkend en makend; betrokken; een goed oor voor wat wij willen en het oog om dat vorm te kunnen geven!’ 

– Arno de Leeuw, oprichter Pons Academie

Als visueel artiest heb ik mijn werk van gemaakt van wat ik het beste kan en het leukste vind om te doen: in tekeningen vastleggen wat belangrijk is. Ik gebruik mijn teken skills om kernachtig te visualiseren. Daarbij ben ik een scherpe observant en breng ik een frisse blik mee, die ik inzet om heldere illustraties te maken. Zodat jouw boodschap beter zichtbaar, beter begrepen en beter onthouden wordt!

‘Ik ben heel blij met Hanna’s illustraties en met haar flexibiliteit, bijzondere creativiteit en doorzettingsvermogen.’ 

Tom Bosschaert, oprichter Except

  • note to self

Of het nu gaat om het in beeld brengen van het jaarplan, je onboardingsproces, het team en zijn rolverdeling, jullie identiteit als organisatie met haar kernwaarden, missie en visie: ik denk en creëer graag mee!

De vorm waarin ik dat doe, stem ik goed met je af. Denk daarbij aan een praatplaat, een infographic, een stripverhaal, een cartoon of een losse illustratie. Zo lever ik maatwerk en versterk ik jouw zakelijke content.

‘Ik word er blij van om met Hanna te werken. Ze luistert heel goed, stelt precies de goede vragen en maakt dan een vertaling naar beeld. 

In de opdrachten die ze voor ons heeft gedaan heeft ze precies de kern geraakt. We hopen nog veel met haar samen te mogen werken’ 

 Ilse Verkuil, communicatiemanager Autobinck