Zakelijke tekeningen.
Helder en met humor.

Zodat jouw belangrijke boodschap beter zichtbaar, beter begrepen en beter onthouden wordt. Vanuit mijn rol als zakelijk tekenaar denk en teken ik mee met het verhaal wat jij wil vertellen. Dat is wat ik goed kan en leuk vind om te doen. Een paar voorbeelden:

    • Live mee tekenen tijdens events en meetings en visuele samenvattingen maken.
    • Het verhaal van jouw team in één plaat weergeven.
    • Meetekenen met strategiesessies en brainstorms.
    • Jaar- en beleidsplannen visualiseren
Loading...

10 keer beter dan alleen maar tekst.
Echt waar.

Beeld is krachtig, en heeft veel meer impact dan (alleen maar) tekst. Door teksten te ondersteunen met afbeeldingen komt de boodschap duidelijker over en blijft veel beter hangen.

Wist je dat ons brein afbeeldingen 50.000 keer sneller verwerkt dan tekst? Kleur trekt de aandacht, en afbeeldingen zorgen voor veel sneller begrip en een sterkere herinnering. Meer dan genoeg redenen om wat kleur te geven aan jouw content. 🙂

Mijn aanpak

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Heb je een belangrijke boodschap te vertellen die goed onthouden moet worden door jouw klanten, cliënten of bijvoorbeeld medewerkers? Neem dan even contact op en we bespreken de mogelijkheden. Soms werk ik live op locatie, maar net zo vaak teken ik mee met online sessies. En natuurlijk visualiseer ik ook een boodschap die al op papier staat.

Hanna bezit het talent om ‘impressies te vangen in beelden’. Ze wist haar impressie van onze school op grond van hetgeen ze in slechts drie weken las, ervoer, besprak, meemaakte en zag te ‘vangen’ in een prachtige en treffende illustratie.

Ik heb Hanna Maas als zeer professionele sparringpartner ervaren die in staat is om complexe materie om te zetten naar begrijpelijke tekeningen. Deze tekeningen gebruik ik om de strategische doelstellingen te vertalen naar haalbare doelstellingen voor implementatie. Daarbij kan ik de tekening gebruiken om de beoogde doelstellingen te formuleren binnen en buiten mijn organisatie. Hartelijk dank voor jou geweldige werk Hanna!

Sven Weijnschenk, Ministerie van Defensie

Ik ben heel blij met Hanna’s illustraties en met haar flexibiliteit, bijzondere creativiteit en doorzettingsvermogen.

Tom Bosschaert ExceptTom Bosschaert, Except

Ik word er blij van om met Hanna te werken. Ze luistert heel goed, stelt precies de goede vragen en maakt dan een vertaling naar een illustratie. Treffend zijn haar illustraties! In de twee opdrachten die ze voor ons heeft gedaan heeft ze precies de kern geraakt. Prachtige en krachtige illustraties waarbij geen woord nodig is en je direct snapt waar het over gaat! Dank je wel Hanna. We hopen nog veel met je samen te mogen werken

Ilse Verkuil, AutoBinck Group

Het is bijzonder om te zien hoe Hanna elke webinar op zo’n frisse visuele manier wist samen te vatten. We hopen dat deze illustraties mensen inzicht geeft en inspireert.

Simon Timmerman, Stichting Movisie

‘De fijne en professionele samenwerking met Hanna heeft een mooi resultaat opgeleverd. Hanna tekent met humor, zoekt de afstemming op inhoud, kleur en taalgebruik en leeft zich in in mij als opdrachtgever’

Marjan QuestiesMarjan van der Wel, Qwesties